Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Hatayspor, hazırlık karşılaşmasında İstanbul Güngörenspor'u 2-0 yendi.

Spor Toto 2. Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Hatayspor, hazırlık karşılaşmasında İstanbul Güngörenspor'u 2-0 yendi. Takımın İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, yaptığı yazılı açıklamada, ikinci yarı maçlarına Antalya’da yapılan kampla hazırlanan Hatayspor'un, hazırlık maçlarına da devam ettiği belirtti. Hatayspor'un Güngörensporla yaptığı karşılaşmada, Onur Garip’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladığını ifade eden Ergin, ikinci yarıda yine Onur Garip'in ikinci golü atarak skoru 2-0 yaptığını ve maçın Hatayspor’un üstünlüğüyle sona erdiğini aktardı. Ergin, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in hazırlık maçlarında kadroda yer alan tüm futbolculara forma şansı tanıdığı, yeni transfer edilen oyuncuları çeşitli mevkilerde oynatarak takıma ayak uydurmalarını sağladığını kaydetti. Öte yandan açıklamada, Hatayspor'un Antalya’da oynadığı hazırlık maçlarında Eyüpspor’la 2-2, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la 2-2, Nazilli Belediyespor’la 1-1 kaldığı, son olarak da Güngörenspor’u 2-0 yendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: