Futbol: Spor Toto 2. Lig-Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Volaka: "TFF Tahkim Kurulu Toplanarak Kararını Verdi.Play-off Maçlarına Katılacağımız Bildirildi"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor play-off oynayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor play-off oynayacak.

Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polatlı Bugsaşspor'un TFF Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazın bugün sonuçlandığını ve itirazın kabul edilmediğini söyledi.

Bu sonuçla play-off maçlarını oynamaya kesin hak kazandıklarını belirten Volaka, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz günlerde TFF kulübümüzün play-off maçlarına katılacağını bildirmişti. Ancak bu karara Polatlı Bugsaşspor kulübü tarafından itiraz edildi. Bunun üzerine bugün TFF Tahkim Kurulu toplanarak kararını verdi. Toplantı sonrasında bize davetlerinin geçerli olduğunu play-off maçlarına Nazilli Belediyespor'un katılacağı kulübümüze bildirildi. TFF'nin almış olduğu bu karar bizleri çok sevindirdi. Bu karar, tüm camiamıza hayırlı olsun."

Reklam
Reklam

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: