Futbol: Spor Toto 2. Lig-Turgutluspor Kulübü Başkanı Ayhan: "Maçın Zor Geçeceğini Biliyorduk"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan, 1-0 galip geldikleri Sakaryaspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini bildiklerini

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan, 1-0 galip geldikleri Sakaryaspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.

Ayhan, düzenlediği basın toplantısında, Sakaryaspor karşısında sahadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Ayhan, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Futbolcularımızı kutluyorum. Galibiyeti 90 dakika hiç susmayan Turgutluspor taraftarına armağan ediyorum" dedi.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemur ise takım olarak, karşılaşmanın zor geçeceğinin bilinci içinde hazırlandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Erken gol bulsaydık daha rahat bir maç çıkarabilirdik. Gol atamadıkça rakibin direnci arttı. Golü bulduktan sonra rahat bir maç çıkardık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Galibiyetler geldikçe takımın formu ve güveni artacaktır."

Muhabir: Erkan Şimşek / Zeynep Hoşgörür

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz