Futbol: Spor Toto 3. Lig

Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat, "Bingöl Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanacağız. Buna inancım sonsuz, oyuncularımıza güveniyoruz" açıklamasında bulundu.

Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat, "Bingöl Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanacağız. Buna inancım sonsuz, oyuncularımıza güveniyoruz" açıklamasında bulundu.

Polat, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden takımlarının pazar günü karşılaşacağı Bingöl Belediyespor maçına hazır olduğunu kaydetti.

Takımın moralinin iyi olduğunu belirten Polat, sakatlığı devam eden futbolcuların tedavilerinin sürdüğünü, maç saatine kadar önemli bir sorun beklemediklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ahmet Polat, "Pazar günü kendi tesislerimizde Bingöl Belediyespor ile yapacağımız maçı kazanacağız. Buna inancım sonsuz, oyuncularımıza güveniyoruz. Maçı kazanarak iddiamızı devam ettireceğiz. Sporcularımız ve teknik heyetimiz bu maçın öneminin farkındalar. Taraftarlarımız bu maçta da bizi yalnız bırakmasın. Başarımızda onların desteğinin büyük önemi var. Biz sahamızda oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz ve deplasmandan da puan getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde oynanacak maç için belediyeye ait 2 otobüsün taraftarlara tahsis edildiğinin vurgulayan Polat, otobüslerin saat 12:00'de kent meydanından hareket edeceğini bildirdi.

-Voleybol takımı Çankaya Ankaspor'u konuk edecek-

Polat, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden voleybol takımlarının yarın saat 17.00'de 4 Eylül Spor Salonu'nda Çankaya Ankaspor'la karşılaşacağının belirterek, "Bu maçı kazanmamız durumunda biraz daha rahatlayacağız. Taraftarlarımızı 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'na bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Futbol ve voleybolun dışında hentbolda da Bayanlar Birinci Ligi'nde mücadele eden 4 Eylül Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın Pazar günü Sivas'ta Van Gençlikspor'la karşılaşacağını dile getiren Polat, şunları kaydetti:

"Hentbol Bayanlar 1. Ligi'nde bayan takımımız güzel mücadele ediyor, 11 puanla 3'üncü sıradayız. Van Gençlikspor ise A Grubu'nun lideri. Pazar günü saat 11.00'de Van Gençlikspor'la karşılaşacağız. Karşıyaka Spor Salonu'ndaki müsabakayı kazanırsak Hentbol Federasyonu'na müracaat ederek Süper Lig'e çıkmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Voleybol takımımız gibi hentbol takımımızı da süper lige taşımak için belediye başkanımızın bize sonsuz desteği var."

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: