Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'de, Kulüp Başkanı İdris Çimen, takımın Yozgatspor deplasmanından 3 puanla dönmesinin kendilerini

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'de, Kulüp Başkanı İdris Çimen, takımın Yozgatspor deplasmanından 3 puanla dönmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Çimen, yaptığı açıklamada, Yozgatspor karşısında futbolcuların maç boyunca azimle mücadele ettiğini belirterek, "Geçtiğimiz haftalarda oynadığımız maçlarda beraberliklerin olması bizi asla yıldırmadı. Her zaman güzel bir futbol sergiledik, yenemesek de mutlak bir puanla ayrılmayı başardık. Yozgatspor galibiyetine ihtiyacımız vardı. İnanarak gittiğimiz deplasmandan mutlu bir şekilde ayrıldık. Teknik ekibi ve oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Yavuz İncedal ise Yozgatspor maçının bireysel başarının ön planda olduğu bir müsabaka olduğunu kaydederek, "Takım uyumunu en iyi şekilde sahaya yansıttık. Deplasmanda farklı galibiyet almamız, istikrarlı ilerleyişimizin bir göstergesi oldu. Zorlu maçların olduğu bir dönemdeyiz. Bu istikrarla bu zorlu dönemden en iyi şekilde sıyrılacağımıza inanıyoruz" dedi.

Muhabir: Osman Yetim

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz