Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta lider olan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, ellerindeki avantajı sürdürebilmek için Trabzon Kanuni

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta lider olan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, ellerindeki avantajı sürdürebilmek için Trabzon Kanuni karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi.

En yakın takipçisi Çanakkale Dardanelspor önünde 6ı puan fark ile liderliğini sürdüren Aydınspor 1923'te gözler cumartesi günü oynanacak Trabzon Kanuni maçına çevrildi.

Teknik Direktör Selahattin Dinçel, bu karşılaşmaya çok iyi konsantre olduklarını, Aydın halkına şampiyonluk hediye etmek istediklerini, bunun için futbolcu ve teknik heyet olarak kenetlendiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Taraftarların kenti siyah beyazlarla süslemesinin kendilerini çok heyecanlandırdığını kaydeden Dinçel, "Kulübümüze, işimize ve formaya saygımızı göstereceğiz. Aydın'a şampiyonluk hediye edeceğiz. Ligde avantaj bizim elimizde. Hiç gevşemeden tüm maçlara final gözüyle bakıyoruz. Elimizden bulundurduğumuz avantajı sürdürmek için Trabzon Kanuni maçını kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Aydınspor 1923'te sakatlıkları süren Zafer ve Emre İşçiler'in durumunun iyi olduğu, kart cezalısı Sinan'ın forma giyemeyeceği kaydedildi.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: