Futbol: Spor Toto 3. Lig

İZMİR (A.A) - Gelecek sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Altınordu'nun bu sezon şimdiye kadar oynadığı lig maçlarında saha

İZMİR (A.A) - Gelecek sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Altınordu'nun bu sezon şimdiye kadar oynadığı lig maçlarında saha ve seyirci olayları nedeniyle ceza almadığı bildirildi.

Altınordu'dan yapılan yazılı açıklamada, grupta şamiyonluğunu ilan eden takımın, geride kalan 33 lig maçında, küfür, saha ve seyirci olayları ile centilmenliğe aykırı hareketler gibi nedenlerle para cezası almadığı belirtildi.

TFF'den tek cezasını, Menemen Belediyespor ile 25 Eylül'de oynanan Türkiye Kupası maçında itfaiyenin stada geç gelmesi nedeniyle alan Altınordu'nun genel müdürü Murat Dizdar, yaptığı açıklamada, "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" sloganını kendilerine ilke edindiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sadece sahada alınan skorlarla anılmayacaklarını bildiren Dizdar, "Altınordu futbolun gerçek değerlerini oluşturan fair-play kuralları açısından da örnek olarak gösterilecektir. Futbola bir oyun ve eğlence aracı olarak gören bizlerin bu düşüncesinin tribünlere yansıdığını görmek gerçekten çok güzel. Bu unvan bizim için şampiyonluktan çok daha değerli" dedi.

Öte yandan sağ diz dış yan bağ kısmında oluşan esneme nedeniyle ameliyat olacağı açıklanan Doğan Ateş'in yapılan son kontrolünde operasyona gerek duyulmadığı açıklandı.

Doğan'ın 1,5 ay sonra koşulara başlayabileceği belirtildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: