Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında Yakup Kayış ve Utku Bektaş ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında Yakup Kayış ve Utku Bektaş ile sözleşme imzaladı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çorum Belediyespor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takımın güçlenmesi adına yürütülen çalışmalarda daha önce 3 oyuncuyu renklerine bağlayan Çorum Belediyespor, Orhangazispor'da forma giyen Yakup Kayış ile İskilip Belediyespor'da oynayan Utku Bektaş'ın da kadroya dahil edildiğini duyurdu. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Zeki Gül'ün odasında gerçekleştirilen imza töreninde kendilerini 2 yıllığına Çorum Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza atan genç futbolcular, takımın hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Zeki Gül de yeni transferlerin takıma katkı vereceğine inandığını ifade ederek, kulübün yeni sezon hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: