Futbol: Spor Toto 3. Lig 3. Grup

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un Genel Sekreteri Muammer Şahin, "Darıca Gençlerbirliği'nden 3 puan alarak galibiyet serimizi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un Genel Sekreteri Muammer Şahin, "Darıca Gençlerbirliği'nden 3 puan alarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları son üç maçta bir beraberlik ve iki galibiyet aldıklarını anımsatarak, "Üst üste almış olduğumuz galibiyetlerle birlikte moralimiz çok iyi durumda. Darıca Gençlerbirliği'nden üç puan alarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Hafta içi yapmış olduğumuz idmanlarla bu maça iyi hazırlandık. Biz artık her maçımıza ayrı gözle bakıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ligde her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Şahin, "Bu karşılaşmayı da kazanmak için bütün gücümüzü sahada ortaya koyacağız. Maça iyi başlayıp baskılı futbol ortaya koyarak rakibe pozisyon vermemeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz