Futbol: Spor Toto Süper Lig-Medical Park Antalyaspor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Bursaspor deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Bursaspor deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yendi.

  1. dakikada Bursaspor'un geliştirdiği atakta, topla bulaşan Belluchi, topu bekletmeden ceza sahası içindeki takım arkadaşı Batalla'ya aktardı. Batalla kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun kalecinin üstünden yaptığı plase vuruşunda top ağlara gitti: 1-0

  2. dakikada ceza sahası sol çaprazında Tita'nın pasında topu ceza sahasında kontrol eden Ömer Şişmanoğlu, meşin yuvarlağa sol ayağı ile gelişine sert vurdu. Top, kale direğinin yanından auta çıktı.

  3. dakikada Medical Park Antalyasporlu oyuncu Tita'nın korner atışında topa iyi yükselen Emre'nin kafa vurşunda, kaleci Carson gole izin vermedi ve daha sonra savunma oyuncuları topu uzaklaştırdı.

  4. dakikada Ergün'ün pasında ceza sahasında topla buluşan Tita'nın vuruşunda kaleci Carson meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

    Karşılaşma, Bursaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

    Muhabir: Yusuf Karadağ

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: