Futbol: UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na doğru

Antalya'da, 2-14 Temmuz tarihlerinde organize edilecek UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası finallerinin kura çekimi 24 Nisan Salı günü yapılacak.

Antalya'da, 2-14 Temmuz tarihlerinde organize edilecek UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası finallerinin kura çekimi 24 Nisan Salı günü yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Antalya WOW Topkapı Palace Hotel'in Yavuz Sultan Selim Salonu'nda saat 13.00'de başlayacak kura çekimine, Türkiye'nin yanı sıra Portekiz, İsveç, Romanya, Sırbistan, İspanya, İngiltere ve Danimarka'nın temsilcileri katılacak.

Şampiyonada 2 grupta 4'er takımın mücadele edeceği ve Türkiye'nin (A) Grubu'nda yer alacağı belirtildi. Finallerin kura çekiminin, (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Kadın Futbolu Komitesi 3. Başkanvekili Sheila Begbie ile UEFA Kadın Futbolu ve Futsal Müsabakalar Direktörü Mikael Salzer tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Türkiye'nin, Temmuz ayındaki şampiyona ile kadın futbolu kategorisinde tarihinde ilk kez uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapacağı da vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: