Futbol Yıldızı Olma Şansı

AC Milan Junior Camp ile futbol yıldızı olma şansı

Tüm dünyada milyonlarca gencin rüyalarını bir futbol yıldızı olmak süslüyor. İşte Milan Junior Camp, bu hayali gerçekleştirme imkanı veriyor. AC Milan tarafından 47 ülkeden yürütülen ve yaklaşık 100 bin çocukla buluşturan bu proje şimdi de Türkiye'de. 6-17 yaş arası gençlere açık olan Milan Junior Camp, bu dev takımın değerlerini, hayat tarzını, oyun stilini ve deneyimlerini paylaşıyor. Kamp Türkiye'de 16-20 haziran ve 23-27 haziran tarihleri arasında iki ayrı dönemde gerçekleştirilecek.

Katılımcı çocuklar kaliteli futbol eğitiminin yanı sıra onlar için özel olarak hazırlanmış olan eğlence ve dinlence aktiviteleriyle de iç içe olacaklar. Taktik ve teknik bilgileri kapsayan kurs programı İtalya'dan gelen AC Milan'ın genç takım koçları tarafından yönetilecek. Kampta Türkiye'nin ünlü futbolcularıyla da tanışılacak.

Reklam
Reklam

Milan Junior Camp İstanbul 2008'de başarılı olan 6 çocuk AC Milan altyapısının sınavına girme hakkına sahip olacak. Seçilen çocuklar 47 ülkeden seçilen diğer çocuklarla birlikte bir hafta boyunca AC Milan'da kamp yapma imkanı bulacak ve altyapı elemelerine girecekler. Ayrıca kamp sırasında çocuklara Serie A maçlarından önce Milan San Siro stadını gezme ve AC Milan'lı futbolcularla tanışma fırsatı sunulacak.

Ayrıca AC Milan, dünyadaki tüm katılımcıların arasından seçtikleri çocuklara futbol efsanesi olan bu takımın altyapısında yetişme şansı verecek.

www.mjcistanbul.com

Bu içerik www.cocukrehberi.com dan alınmıştır.