Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda yarın deplasmanda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uşak Belediyespor ile oynayacak Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan

Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda yarın deplasmanda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uşak Belediyespor ile oynayacak Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, kupa karşılaşmasında, ligde bu hafta oynayacakları Eyüpspor maçının provasını yapacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Uşak Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak Uşak'a gitti.

Teknik direktör Adnan Erkan, hareket öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıllık planlama çerçevesinde bu sezon genç ve dinamik futbolculardan oluşan bir takım kurduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Geçiş döneminin sıkıntısını bir an önce atlatıp istedikleri kadroyu oluşturacaklarını dile getiren Erkan, "Bu demek değildir ki kötü sonuçlar alacağız. Aldığımız sonuçlar sergilediğimiz oyunun göstergesi değil. Çok iyi top oynuyoruz. Uşak Belediyespor ile oynayacağımız kupa maçında, ligde oynayacağımız Eyüpspor maçının provasını yapacağız" diye konuştu.

Bu arada, Denizli Belediyespor'da sakatlığı bulunan Hüseyin Ateş'in, Uşak Belediyespor'a karşı forma giyemeyeceği öğrenildi.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: