Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu son hafta maçında Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, grup lideri olarak yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu son hafta maçında Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, grup lideri olarak yarı finale yükseldi.

Grupta puanını 15'e yükselten bordo mavililer, A Grubu'nu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Sivasspor ile yarı finalde eşleşti. Medical Park Antalyaspor ise aldığı bu yenilgiyle üçüncü sıraya inerek kupadan elendi.

  1. dakikada Halil'in geriye doğru çıkardığı topu Sapara üzerinden atlayarak ceza alanının hemen dışındaki Colman'a bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda yerden seken top direğin yanından auta çıktı.

  2. dakikada Tita'nın sağ kanattan korner atışında, savunmanın arkasında İbrahim'in şutunda, top üst direkten döndü. Tekrar topla buluşan Tita'nın bir kez daha ortasında, altı pas içinde Isaac'ın kafa ile dokunduğu topu kaleci Tolga kontrol etti.

  3. dakikada Janda'nın sağdan ortasında, ceza alanı içindeki Isaac'ın kafa vuruşunda, top kaleci Tolga'da kaldı.

  4. dakikada Alanzinho'nun pasıyla ceza alanına giren Henrique'nin yerden şutunda, kaleci Sammy'in kontrol edemediği top kornere çıktı.

  5. dakikada sağdan son çizgiye inen Murat ortasında, ceza alanı içindeki Ali Tandoğan kafayla topu filelere gönderdi. Ancak maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun yardımcısının bayrağına uyarak, Murat'ın topu çizgiyi geçtikten sonra çıkardığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

    Muhabir: Selçuk Kılıç / Hüseyin Burak Demirer

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: