Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalarak 4 büyük takımdan birisini Tokat'a getirmek istediklerini bildirdi.

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalarak 4 büyük takımdan birisini Tokat'a getirmek istediklerini bildirdi. Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda sahalarında Uşak Sportif Gençlik Spor'u 2-0 yenerek bir üst tura yükseldiklerini söyledi. Kupada bugün 3. tur kuralarının çekildiğini anımsatan Demir, "Tokatspor, PTT. Lig takımlarından Boluspor ile eşleşti. Maçı kendi sahamızda oynayacağız. Boluspor'un gücünü biliyoruz. Maça iyi hazırlanacağız. İnşallah Boluspor'u yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz" diye konuştu. Tokatspor'un kupada iki kez gruplara kaldığını dile getiren Demir, şunları kaydetti: "İnşallah bu başarıyı bir daha tekrarlamak istiyoruz. Gruplara kalarak 4 büyük takımdan birisini Tokat'a getirmek istiyoruz. Bu sene inşallah bunu da başarırız, taraftarlarımıza büyük takımlarından birisini Tokat'ta izlettiriz. İşimiz kolay değil, bunun bilincindeyiz. Kupada gidebildiğimiz yere gitmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: