Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bucaspor ile 5 Aralık Perşembe günü İzmir'de oynayacağı maçta siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bucaspor ile 5 Aralık Perşembe günü İzmir'de oynayacağı maçta siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, İzmir Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak maçın biletlerinin, İzmir'deki Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkarıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, açık tribün 50, kapalı tribün 75 lira olarak belirlenen biletlerin, Ege Park AVM Kartal Yuvası ve Alsancak Kartal Yuvası mağazalarında satılacağı kaydedildi. Karşılaşmada açık ve kapalı tribünler siyah-beyazlı taraftarlar için ayrılırken, kale arkası ve kapalı tribünün bir bölümünde Bucaspor taraftarları yer alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: