Futbolcu Adayları Yaz Spor Okullarına İlgi Gösteriyor

Çorlu`da kurulu bulunan spor kulüplerinin alt yapılarında yıl boyu sürdürülen eğitim çalışmalarına yaz dönemi ile...

Çorlu`da kurulu bulunan spor kulüplerinin alt yapılarında yıl boyu sürdürülen eğitim çalışmalarına yaz dönemi ile birlikte eklenen yaz spor okullarına çocuklar bir hayli ilgi gösteriyor.

Spor kulüplerinden, taraftar derneklerine, kurumsal işletmelerden belediyelere kadar pek çok spor okulunun faaliyet gösterdiği Çorlu`da öğrenciler de yaz spor okullarına ilgi gösteriyor.

Okulların tatile girmesinin ardından yaz tatiline giren çocukların, boş zamanlarını değerlendirecekleri, arkadaşlığı, paylaşımı ve yardımlaşmayı öğrenerek sportif faaliyetlerde bulunacakları spor okullarında çocuklar yeteneklerini gözler önüne serme ve bu yeteneklerini geliştirme imkanı da buluyorlar.

Reklam
Reklam

3 büyük kulüplerin taraftar derneklerinin yanı sıra amatör liglerde mücadele veren spor kulüpleri ile Çorlu Belediyesi başta olmak üzere belde belediyelerince açılan yaz spor okulları öğrencilerin adeta akınına uğruyor. Yaz boyu sürecek olan çalışmalarda, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, yüzme, tekvando, karate ve güreş eğitimi alacak olan öğrenciler, spor okullarına büyük ilgi gösteriyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda aileleri de çocuklarını yalnız bırakmayarak izlemeye gelenler arasında yer alıyor.

Çorlu Belediye Spor Kulübü Çalışmalarını Sürdürüyor

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü yaz dönemi futbol okulu da çalışmalarını sürdürüyor. Yaş gruplarına göre gruplara ayrılan futbolcu adayları antrenör Sefa Davarcı nezaretince çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: