Futbolcu Dünyası Muş’un yıldızlarını belirleyecek

İstanbul’da kurulan futbolcu danışmanlık şirketi Futbol Dünyası, Muş’ta sporcu seçmeleri gerçekleştirdi. Şehir stadyumunda gerçekleştirilen sporcu...

İstanbul’da kurulan futbolcu danışmanlık şirketi Futbol Dünyası, Muş’ta sporcu seçmeleri gerçekleştirdi. Şehir stadyumunda gerçekleştirilen sporcu seçmelerine futbolda yetenekli çocukların büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Futbolcu Dünyası Genel Koordinatörü Nesimi Argun, Futbolcu Dünyası’na yıldız futbolcu kazandırmak için Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayıp ta keşfedilmeyen çocukları belirleyip büyük takımların alt yapılarına göndermeye amaçladıklarını söyledi. Türkiye’deki alt yapı yetersizliğinin giderilmesi için yola çıktıklarını kaydeden Genel Koordinatör Nesimi Argun, “Futbolcu Dünyası İstanbul’da kurulmuş olan bir sporcu net kuruluşudur. Avrupa’daki bütün takımların güçlü olmasının nedeni alt yapılarının çok sağlam olmasıdır. Türkiye’deki alt yapıların ne kadar zayıf olduğunu her defasında görmekteyiz. Futbol ve alt yapı yetersizliğini kısa süre içerisinde gidermiş olacağız.”dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının Türkiye’nin 81 ilinde seçmeler yaparak bütün takımların alt yapılarına ve Avrupa takımlarına futbolcu göndermek olduğunu belirten Argun şunları söyledi: “Bundan böyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yılda 2 kez olmak üzere seçmeler yapıp geleceği parlak olan çocuklarımızı büyük takımların alt yapılarına kazandırmayı amaçlıyoruz. Seçmeler sonucunda belirlediğimiz sporcular kış kampını Antalya’da yaz kampını ise Kartepe otelde geçirecekler. Başarılı olan arkadaşlarımızı yılda bir defada İngiltere’ye göndereceğiz.”

Seçmelere katılan ve yetenekli olduğunu belirten Cemil Kaya isimli amatör futbolcu, “Futbolcu Dünyası’nın ilimize gelip seçme yapmasında ötürü çok mutlu olduk. Yetenekli olduğumuza inandığımız için seçmelere katıldık. İnşallah yaptığımız maç sonucu genel koordinatörümüz bizleri beğenmiştir.”dedi. Seçmelere Muş’un bütün ilçelerinden katılım olduğunu söyleyen Kaya, organizasyonun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Diyarbakır’ın kulp ilçesinden seçmelere katılan Melik Erdenci ise futbolu çok sevdiğini söyleyerek, “Muş’ta eğitimim sürdürüyorum. Buraya Futbolcu dünyası şirketinin geldiğini duydum. Kaydımı yaptırım seçmeler katıldım. Başarılı olduğumu düşünüyorum. İnşallah seçilirim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Futbolcu Dünyası’na seçilecek olan sporcuların yapılan futbol maçının ardından organizasyon komitesi tarafından belirleneceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz