Futbolcular Sahada Oturma Eylemi Yaptı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Mardinspor'da futbolcular, maddi sıkıntı nedeniyle zor günler geçiren kulübe destek verilmeyişini protesto için

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Mardinspor'da futbolcular, maddi sıkıntı nedeniyle zor günler geçiren kulübe destek verilmeyişini protesto için oturma eylemi yaptı.

Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'ndaki Mardinspor-Arsinspor maçında başlama vuruşunun ardından ev sahibi takımın futbolcuları, yaklaşık 30 saniye saha içerisinde oturdu. Bu sırada rakip takım oyuncuları ile teknik heyeti de alkışlarla Mardinspor'lu oyunculara destek verdi. Oyuncuların ayağı kalkmasıyla eylem son buldu.

Devam edilen maç Arsinspor'un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Mardinspor Kulüp Başkanı Mehmet Dağ yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntılar nedeniyle çok zor durumda olduğunu belirterek, oyuncularının oturma eylemiyle yerel yöneticileri ve iş adamlarını protesto ettiklerini söyledi.

Bu kesimlerin kendilerine verdikleri sözleri yerine getirmediğini savunan Dağ, "Tarihinin en zor günlerini yaşayan Mardinspor, genç ve liseli futbolcularla ayakta durmaya çalışıyor. Çok zor şartlar altında mücadelemizi sürdürüyoruz. Bize verilen sözlerin çoğu tutulmadı. Hayatım boyunca böyle bir şey görmedim. Biliyorsunuz bu çocukların çoğu lise çocukları. Lise öğrencileri ile alabileceğimiz başarı ancak bu kadar olur. Yine de oyuncularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Sincar / Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: