Futbolculardan Taraftarlara Baklava

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik heyeti ve futbolcuları taraftarlarına...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik heyeti ve futbolcuları taraftarlarına baklava ikram etti.

Yeşil sahalarda tam tersini görmeye alışık olduğumuz olay ile Aydınspor 1923’lü futbolcular ve teknik heyet bir ritüeli değiştirdi.

Taraftarlarıyla Menderes Park tesislerinde buluşan Aydınspor 1923’lü teknik heyet ve futbolcular taraftarlarına baklava ikram etti. Taraftarlarıyla buluşan Aydınspor 1923’ün patronu Selahaddin Dinçel, taraftarlardan her ne şartta olursa olsun destek isterken, birlik-beraberlik mesajı verdi.

Reklam
Reklam

Sezon başında kurulan Aydınspor 1923 Taraftarlar Derneği’nin yöneticileriyle sık sık görüştüklerini, ara-sıra da olsa bu tip etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Lige iyi başladıklarını ancak ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Dinçel, “Sezona iyi başladık ve iyi gidiyoruz. Her maçı kazanmamız mümkün olmayan bir durum. Daha sonraki haftalarda ne olursa olsun, yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızın takım için ellerinden geleni yaptıklarını her zaman bilmenizi istiyorum” dedi.

Aydınspor 1923 tribünlerindeki taraftar profilini bildiklerini ve ilgilendiklerini ifade eden Dinçel, “Aranızda üniversite mezunundan,toplumun en alt kesimine kadar her kesimde insanlar var. Kazandığı haftalığını bir maç gününde harcayan insanlar da var. Tribünlerde münferit de olsa olaylar olabiliyor. Bunlar da önlenirse hiç kimse zarar görmez” diye konuştu.

Yaptığı özel sohbetlerde taraftarlara kefil olduğunu dile getirdiğini belirten Dinçel, “İnşallah bize verdiğiniz destek sözü sezon sonuna kadar geçerli olur. Zaman zaman futbolcuların taraftarlar ile arasının uzak olduğunu duyuyordum. Ara sıra da olsa böyle etkinlikler düzenleyeceğiz. Ancak, çalışma şartlarımızdan dolayı her an futbolcularla iç içe ve bizimle birlikte olmanız mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“KİLİMLİ MAÇINI 12 KİŞİ OYNAMAK İSTİYORUZ”

Aydınspor 1923’ün iyi bir takım kurduğunu ve sezona da iyi başladığını hatırlatan Dinçel, sözlerini şöyle tamamladı: “Aydınspor 1923 taraftarının gücünü amatör kümede de gördüm. Taraftarımızın yapacağı iyi icraatlar her zaman kendilerini yukarıya taşıyacaktır. Kilimli maçının yazlıkçıların ve üniversite öğrencilerinin de Aydın’a dönmesiyle tribünlerin daha kalabalık olacağını düşünüyorum. Kilimli maçında bizi destekleyin. Kilimli maçını 12 kişi oynamak istiyoruz. Galibiyeti size armağan etmek istiyoruz”

Dinçel, geçen yıl yaşanan sıkıntılara da değinerek bu sezon deplasmanda veya Aydın’daki maçlarda galibiyet coşkusunu taraftarlarıyla birlikte yaşayacaklarını sözlerine ekledi.

Dinçel’in konuşmasının ardından taraftarlar Aydınspor 1923 için tezahüratlarda bulunurken, futbolcuların ellerinden baklava yediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: