Futbolcunun üzerine güneş enerji sistemi düştü

BURSA (İHA) - Bursa'da bir apartmanın 5. katındaki güneş enerjisi sisteminin su deposu, yolda yürüyen Bursaspor'un paf futbolcusunun üzerine düştü. Omuriliği parçalanan genç futbolcu yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde dün gece meydana gelen olayda, pastaneden dondurma almak için dışarı çıkan 20 yaşındaki Hakan Pala, babası Nuri Pala'nın mobilyacı dükkanına doğru dönüşe geçti. Genç futbolcu işyerinin yakınlarına geldiğinde, bir apartmanın 5. katında monte edilmeden bırakılan güneş enerjisi sisteminin su deposu üzerine düştü. Boynuna ve sırtına isabet eden 250 kilogramlık sert cisimle ağır yaralanan Pala, önce Devlet Hastanesi'ne ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrolde omuriliğinin parçalandığı tespit edilen Pala, ameliyata alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Bursaspor camiası da acı haberle üzüldü.

Reklam
Reklam

3 çocuk babası Nuri Pala, oğlunun Dumlupınar Üniversitesi'ni kazandığını ancak futbolu çok sevdiği için gidemediğini belirterek, "Hayali futbolcu olmaktı. Ancak üzücü kazayla sarsıldık. 'Kader' diyoruz. Oğlum 11 yıldır alt yapıdan itibaren Bursaspor'da forma giyiyordu. Doktorlardan sevindirici haber bekliyoruz. İnşallah ciddi bir sakatlık ya da felç olmadan olayı atlatırız" diye konuştu.