Futbolda Antalya’nın Kalbi Kepez’de Atıyor

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kepez İlçe...

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Genç Kramponlar Futbol Turnuvası’ devam ediyor.

Lise ve orta olmak üzere toplam 60 okul takımının yer aldığı turnuvanın 6’ncı gününde Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçlarda, Muratpaşa Lisesi, Hüsniye Özdilek Lisesi’ni 5-1, Çağlayan Lisesi, İsmet İnönü Lisesi’ni 6-1, Kepez Endüstri Meslek Lisesi, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi’ni 3-0, Şehit Ömer Dikmen Teknik Meslek Lisesi, Antalya Teknik Meslek Lisesi’ni 5-0 mağlup etti.

Reklam
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Müsabakaları Yönetmeliğine göre düzenlenen turnuva ile amaçlarının gençlerin amatör spora olan ilgisini artırmak olduğunu dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak düzenledikleri spor faaliyetleri ile amatör ruhu yeniden ortaya çıkardıklarını söyledi. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak bu gibi etkinliklerle geleceğin yıldızlarına yol açtıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz