Futbolda Şike Davası

Futbolda şike iddialarına ilişkin görülen davada İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin aldığı ara karar doğrultusunda...

Futbolda şike iddialarına ilişkin görülen davada İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin aldığı ara karar doğrultusunda aralarında Aziz Yıldırım’ında bulunduğu bazı sanık ve avukatlar kovuşturmanın genişletilmesine ilişkin taleplerini mahkemeye iletti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sunan Yıldırım’ın avukatları, 'şike iddialarına ilişkin kovuşturmanın genişletilerek Fenerbahçe'nin şike yaptığı ve teşvik primi verdiği iddia edilen 9 maçın mahkeme salonunda izlenilmesini talep etti'. Şike sahaya yansımamıştır yönünde karar veren Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu üyelerinin mahkemeye çağrılarak dinlenilmesini talep eden Yıldırım’ın avukatları Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile TFF eski Başkanvekili Lütfü Arıboğan'ın da aralarında bulunduğu 60'ı aşkın isminde duruşmada tanık olarak dinlenilmesini talep etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan Yıldırım'ın yanı sıra bazı sanık avukatlarının da mahkemeye başvurarak, soruşturmanın genişletilmesini talep ettikleri belirtildi. İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinin önümüzdeki günlerde Yıldırım ve diğer sanıkların taleplerine ilişkin ara karar vermesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: