“Futbolun Çocukları Mavi Şimşekler” adlı proje hibe desteği kazandı

Adana Demirsporlular Derneği, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı “Futbolun Çocukları Mavi Şimşekler” adlı proje,...

Adana Demirsporlular Derneği, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı “Futbolun Çocukları Mavi Şimşekler” adlı proje, valilik tarafından kabul edildi.
Adana Demirsporlular Derneğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, sporun dayanışma boyutuyla gelişen, toplumsal ve ekonomik bir olgu olduğu vurgulandı.
Bu bağlamda futbolu araç olarak kullanmayı planlamayı hedeflediklerini belirten dernek yetkilileri, “Adana merkez ilçelerinde yaşayan spora erişimi kısıtlı 11-15 yaş grubunda 90 (60 erkek+30 kız) ilköğretim öğrencisinin toplumla uyum içinde yaşamalarını kolaylaştırmayı ve zihinsel-bedensel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefledik. Projenin amacı çeşitli imkansızlıklar nedeniyle yeterince spor yapamayan çocukların, aktif spor yapmalarını sağlayarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz