Futbolun kalbi Kadıköy'de atacak

Türk futbolunun kalbi Kadıköy'de atacak. Turkcell Süper Ligi'nde 2006'nın ilk derbi maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Dereli'nin yardımcılıklarını Bülent Gökçü ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Bülent Yıldırım.

Bu sezonki 2 derbi maçı da kazanan lig lideri Fenerbahçe, 52 bin 500 kişi kapasitesiyle ilk kez hizmet verecek stadında ezeli rakibini yenerek, şampiyonluk yolunda Galatasaray'a karşı 3 puanlık avantajını sürdürmeyi amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı tam kadro mücadele edecek. Şampiyonluk umutlarını haftalar öncesinde yitiren, bu sezonki 2 derbi maçını da kaybeden Beşiktaş ise 5 yıldır mağlup olmadığı

Kadıköy'de prestij mücadelesi verecek.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun hafta içinde yaptığı toplantıda aldığı karar gereğince, maçta taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek siyah-beyazlılarda sakatlığı süren İbrahim Toraman ile cezalı Ahmet Dursun forma giyemeyecek.