Futsal Antrenör Eğitim Seminerleri Tamamlandı

2012-2013 sezonunda büyükler ve U17 olmak üzere iki farklı kategoride oynanacak Efes Futsal Ligi'nin başlangıcı...

2012-2013 sezonunda büyükler ve U17 olmak üzere iki farklı kategoride oynanacak Efes Futsal Ligi'nin başlangıcı öncesi düzenlenen Futsal Antrenör Eğitim Seminerleri tamamlandı.

Ankara, Erzurum, Ağrı, Çankırı, Bingöl, Muş, Kütahya, Bursa, Eskişehir, Adana, İzmir, Konya, Gaziantep, Denizli, İstanbul, Malatya, Kahramanmaraş, Trabzon, Elazığ, Samsun, Mersin, Şanlıurfa, Giresun, Kayseri, Sakarya, Bartın, Karabük, Kocaeli, Yozgat, Ordu ve Rize'de yapılan seminerlerde; Futsal Milli Takımı Teknik Direktörü Ömer Kaner ve Antrenör Suat Okyar ile TFF Eğitmenleri Muammer Birdal, Özer Yurteri ve Mustafa Özer eğitim verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğiyle oynanacak Efes Futsal Ligi'ne katılan takımların bulunduğu illerde gerçekleştirilen seminerlere bin 500'e yakın antrenör katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz