GAİB Başkanı Çıkmaz'a bakanlardan teşekkür

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in, Güneydoğu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in, Güneydoğu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz'a teşekkür ettikleri bildirildi.

GAİB'ten yapılan açıklamada, Bakan Şahin ve Eker'in Başkan Çıkmaz ve ekibini, 2023 ihracat hedefine yönelik yapmış olduğu çalışmalarından donalı kutladıkları ifade edildi.

GAİB Başkanı Çıkmaz ise açıklamasında, şunları kaydetti:

"İhracatımızı arttırmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ihracat rakamlarını arttırarak gayesiyle çalışıyoruz. Bu yılki genel kurula, kuru meyve tanıtım grubunun kurulması ile ilgili bir teklifle geldik. Bu grubun kurulması ile kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı ve Antep Fıstığı'nın daha iyi tanıtılması sağlanacak. GAİB bünyesinde faaliyet gösteren diğer birliklerimiz de tanıtım gurupları oluşturma yolunda hızla ilerlemektedir."

Reklam
Reklam

GAİB yıllık olağan mali genel kurullarının da başarıyla tamamlandığını ifade eden Çıkmaz 2023 ihracat hedeflerine ulaşmak için GAİB'in bütün imkanları seferber ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz