GAİB, Yeni Teşvik Yasası’nı Anlatacak

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) tarafından, yeni Teşvik Yasası’nın detayları ve içeriği, 17 Temmuz Salı...

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) tarafından, yeni Teşvik Yasası’nın detayları ve içeriği, 17 Temmuz Salı günü düzenlenecek toplantıda sanayici, iş adamı ve ihracatçılara tanıtılacak.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, toplantıda, yeni Teşvik Yasası’yla ilgili bilinmeyen bir çok konunun anlatılacağı ve bütün detaylarıyla sanayici, iş adamı ve ihracatçıların bilgilendirileceğini ifade etti.

Çıkmaz, “Birliklerimiz, üyelerinden gelen yoğun talep üzerine bir bilgilendirme semineri yapılmasının, bahse konu yasanın daha iyi anlaşılması ve amacına ulaşması adına uygun olacağı düşünüldü. Ekonomi Bakanlığı yetkilileri ile temasa geçildi. Bu çerçevede, 17 Temmuz Salı günü saat 10.00’da ihracatçılarımızı bilgilendirmek üzere Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Şenel’in katılımı ile bir seminer düzenleyeceğiz. Seminere katılmak isteyen firmaların http://www.gaib.org.tr/tesvik/form.htm linkinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Bu toplantı, ihracatımızın artması açısından büyük önem taşımaktadır. Katılımın yüksek olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz