Gakgoşların Yüzü Deplasmanda Güldü

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Sanica Boru Elazığspor, bu sezonki ikinci dış saha galibiyetine imza

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Sanica Boru Elazığspor, bu sezonki ikinci dış saha galibiyetine imza attı.

Ligdeki ilk galibiyetini 10. haftada deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-1'lik skorla alan Elazığ ekibi, ikinci galibiyetini de Karabük deplasmanında elde etti.

Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenerek puanını 12'ye yükselten Elazığ temsilcisi, puan cetvelinde de bir basamak üste çıktı. Ligin 3. haftasından itibaren 18. sırada bulunan Elazığ temsilcisi, Kardemir Karabükspor galibiyetiyle, 11 puanlı Akhisar Belediyespor'u geride bırakarak 17. sıraya yerleşti.

Reklam
Reklam

-Deplasmanda 8, iç sahada 4 puan topladı-

Elazığspor, ligde 14 maçta topladığı 12 puanın 8'ini deplasmanda kazandı. Deplasmanda yaptığı 7 maçın 2'sinden galibiyetle, 2'sinden beraberlikle, 3'ünden mağlubiyetle ayrılan Elazığspor, iç sahada ise 7 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. İç sahada 4 beraberlik elde eden Elazığ ekibi, 3 maçtan ise yenik ayrıldı.

Geride kalan 14 maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran Elazığ temsilcisi, kalesinde ise 24 gole engel olamadı. Deplasmanda 6 gol atan Sanica Boru Elazığspor, dış sahada 13 gol yedi.

Elazığ Atatürk Stadı'ndaki onarım çalışmaları nedeniyle iç sahadaki ilk 3 maçını Elazığ dışında oynayan Gakgoşlar, Fenerbahçe ile İzmir'de ve Bursaspor ile Ankara'da 1-1 berabere kalmış, İzmir'de Kasımpaşa'ya da 3-0 mağlup olmuştu.

Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: