Gakkoş prensesler Play-Off'da

Tff kadınlar 2.lig 6.grup son hafta mücadelesinde Malatyaspor'a konuk olan Elazığ Hedefspor sahadan 5-2 gibi net bir galibiyetle ayrıldı.

Maça etkili başlayan taraf ev sahibi oldu ve aradığı golü 10.dakikada buldu 1-0. Yediği golle toparlanan temsilcimiz oyunun üstünlüğünü ve kontrolünü eline geçirip 17. Dakikada Suzan ve 26. dakika da Burçin’in ayağından gelen gollerle devreyi önde tamamladı 2-1.

İkinci yarı baskısını devam ettiren temsilcimiz 50. Dakikada Burçinin kendi adına iki takımı adına üçüncü golü bularak temsilcimizi rahatlattı 3-1. Golden sonra özgüvenini iyice toparlayan temsilcimiz oyunu iyice ileriye taşıdı ve 56. Dakika da defans oyuncusu makbulenin ayağından gelen gol ile skoru 4-1 ‘e getirdi ve baskıyı arttırmaya devam etti. 60.dakikada mervenin ortasında seda mükemmel bir kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu 5-1. Bu golün ardından defansif bir oyun yapısına geçen temsilcimiz 86. Dakikada gelen gole engel olamadı ve mücadele 5-2 temsilcimiz Elazığ Atm mobilya hedefspor üstünlüğü ile tamamlandı.

Reklam
Reklam

Maçın ardından değerlendirmede bulunan kulübün kurucusu ve yöneticisi F.Ahmet ÇAKAR: Maçın genelinde kurduğumuz oyun, rakibe top dahi göstermeden yaptığımız ataklar ve bulduğumuz birbirinden şık goller bize üç puandan daha çok play-off’u getirdi. Bu mücadele sonrasında bu sene merhaba dediğimiz 2.lige gol bile atamazlar tepkileri aldık fakat biz oyuncularımız ve yönbetim olarak kalitemizi konuşturarak göstermiş olduğumuz futbol performanslarıyla, ligin en golcü takımları arasında girerek golcü futbolcular yetiştirerek olsun, misafirperverliklerimizle ve adalet için uğraşlarımızla damgamızı vurarak tamamlamış olduk.

Mardin kızıltepespor’un yasadışı yöntemlerle başka bir kulübün oyuncusunu bizim ilk mücadelemiz içinde olmak üzere birçok mücadelede kaçak olarak oynatmışlar. Biz bunları tespit ettik ve AFDK’ya başvurduk haklı da çıktık. Üzücü bir durum, olanlar kadın futbolunda tamamen bir skandal. Mardinin bu olanlardan dolayı puanı silinecek ve Gaziantep fıstık sporla birlikte biz Elazığ atm mobilya hedefspor olarak play-offlara katılmaya hak kazanmış takımlar olacağız.

Reklam
Reklam

Hedefimiz play-off’lardan da başarılı bir şekilde çıkıp üçüncü yılında süper lige merhaba diyerek bir ilki daha başarmak ve futbol kalitemizi Avrupa için de kanıtlamak.

Bize desteklerinden dolayı Atm mobilya genel müdürü sayın Sanayi DİNÇ beye, futbolcularımızın ailelerine, belediyemize, halkımıza, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza ve bize destek olan herkese çok minnettarız ve kulübümüz adına şükranlarımızı sunarız” dedi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: