Gakkoşlar taraftarla buluştu.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ve beraberindeki futbolcular; bugün öğle saatlerinda taraftarlarla buluştu.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ve beraberindeki futbolcular; bugün öğle saatlerinde PTT meydanında kurulan stant da taraftarlarla buluştu.

PTT meydanında 3 gün boyunca sürecek imza töreninin ilk gününde Genel Menajer Özgür Öztürk, Teknik Direktör Yılmaz Vural ve Futbolcular Kaleci Vanja Ivesa, Ivan Sesar ve Serdar Gürler taraftarlarla buluşarak imza dağıttılar.

Yoğun ilginin yaşandığı imza töreninde Yılmaz Vural ve futbolcular taraftarların tezahüratlarıyla karşılanırken; forma ve atkılarını imzalatıp fotoğraf çektirirken birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Reklam
Reklam

Yaşanan imza törenin ardından açıklama yapan Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, bu organizasyonun amacının şehrin futbolcusuyla, hocasıyla, menajeriyle ve yöneticisiyle aynı mutluluğu yaşamak olduğunu söyleyerek, "Amacımız yaşadığımız mutluluğu taraftarımızla paylaşmak. Bu imza törenimiz yarın ve Cuma günüde devam edecek. Bu keyifle yapılan bir iş. Gönülden bir arada olmakla alakalı bir durum. Bakıyoruz herkes çok mutlu. Ligde kalmamızın getirdiği bir heyecan var. Buda ayrı bir mutluluk. Bunu paylaşmak için böyle bir organizasyon yaptık. Katılan herkese çok teşekkür ederiz." dedi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: