Galatalı Eşref dizisi ne zaman başlıyor ve oyuncuları kimler?

Yeni dizilerin piyasaya sürüldüğü bugünlerde, Galatalı Eşref dizisi gündeme oturdu. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor ve görünüşe bakılırsa Galatalı Eşref dizisinde bir usta-çırak ilişkisi olacak. Resmi duyurusu merakla beklenen Galatalı Eşref dizisi ne zaman başlıyor? Ayrıca dizinin oyuncuları kimler, yavaş yavaş belli oldu.

Galatalı Eşref dizisi ile ilgiliGürkan Uygun Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Memati karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu, 68 yaşına gelen Kadir İnanır ise son olarak Elveda Katya filminde rol aldı.Türk sinemasının efsane oyuncusu Kadir İnanır, yıllar sonra 'Galatalı Eşref' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanırken, ona eşlik edecek isimler de belli olmaya başladı.

GALATALI EŞREF DİZİSİ OYUNCULARI KİM OLACAK?

Galatalı Eşref dizisinde Gürkan Uygun, Hande Erçel, Berk Hakman ve Eda Ece de rol alacak.

İstanbul'un 'baba' kabadayısı Eşref karakterini canlandıran Kadir İnanır'ın dizide üç çocuğu olacak ve dizi ailede, mahallede yaşayacak çatışmaları anlatacak. Türk televizyon en uzun dizilerinden biri ve yoğun olarak izlenen dizi olan Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun ile Tatar Ramazan filmlerinin efsane oyuncusu Kadir İnanır'ın aynı projede yer alacak olması beklentilerin içerisinde.. Galatalı Eşref dizisi ile ekranlara gelecek olan oyuncuların performansı şimdiden merak edilmeye başlandı. Senaryosunu Esen Ali Bilen, Emre Erkan ve Ece Umay Mit’in yazdığı dizinin çekimlerine bu ay başlanması planlanıyor.

GALATALI EŞREF DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kadir İnanır ve Gürkan Uygun bombasının ardından Galatalı Eşref dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Tam bir usta çırak ilişkisinin görüleceği Galatalı Eşref dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Dolayısıyla yayınlanacağı kanal da belli değil.