Galatasaray 1 - 2 Hertha Berlin

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da son hazırlık maçına çıkan Galatasaray, Almanya'nın Hertha Berlin takımına 2-1 mağlup oldu. Alman ekibinin golleri Rekik ve Ibisevic'ten geldi. Galatasaray'ın tek golünü ise Eren Derdiyok attı. Sarı-Kırmızılı takımda Selçuk İnan 36. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, Alman ekibi Hertha Berlin ile karşı karşıya geldi.

Hertha Berlin sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Mavi-Beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Rekik ve 74. dakikada Ibisevic attı. Galatasaray'ın tek sayısı 60. dakikada Eren Derdiyok'tan geldi.

Mücadele sürpriz bir gol ile başladı. 3. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmanın arasından sıyrılarak kafayı vurak Rekik ön direkte kafayı vurdu ve Almanları 1-0 öne geçirdi.

Reklam
Reklam
[Galatasaray'a Selçuk İnan şoku!](https://www.mynet.com/galatasaraya-selcuk-inan-soku432-113459-myspor)

Galatasaray bu gole cevap vermek için rakip kaleye yüklendi ancak başka gol sesi çıkmadı ve Hertha Berlin soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında Galatasaray, baskılı ve daha etkili başladı. Sarı-Kırmızılılar aradığı golü de çok geçmeden buldu. 60. dakikada Belhanda'nın ceza sahasına yerden gönderdiği topu, kaleye sırtı dönük pozisyonda kontrol eden Eren Derdiyok çok şık bir vuruş yaptı ve skoru 1-1'e getiren golü attı.

Öte yandan Derdiyok, hazırlık döneminde şu ana kadar oynanan 5. maçta 2. golünü kaydetmiş oldu. Eren Derdiyok, Diosgyor ile yapılan maçın 58. dakikasında penaltıdan ağları havalandırmıştı.

[Alman ekibi Hertha Berlin’den skandal Igor Tudor hatası](https://www.mynet.com/alman-ekibi-hertha-berlinden-skandal-igor-tudor-hatasi-113457-myspor)

Mücadelenin 74. dakikasında Alexander Esswein sol kanattan ceza alanına yerden gönderdiği topa, savunmadan önce ayak koyan Ibisevic Hertha Berlin'i 2-1 öne geçirdi.

Reklam
Reklam

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Hertha Berlin'in galibiyeti ile sona erdi. Sarı-Kırmızılı takımda Selçuk İnan 36. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi.