Galatasaray: 1 - Sivasspor: 0

Stat: Türk Telekom ArenaHakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç SezanrtamGalatasaray: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan...

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Erdinç Sezanrtam
Galatasaray: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan Balta, Kazım, Selçuk, Engin, Riera, Elmander, Baros
Sivasspor: Borjan, Uğur, Hayrettin, Navratil, Faty, Kadir, Kıvanç, Erman, Grosicki, Rasmussen, Pedriel
Gol: Dk. 45 Engin (Galatasaray)
Sarı Kart: Dk. 10 Kıvanç (Sivasspor) Dk. 40 Ujfalusi (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Sarı-kırmızılı takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Reklam
Reklam
  1. dakikada Eboue'nin uzun taç atışında ceza alanı içinde önce Elmander, daha sonra da Baros topa dokunamayınca ev sahibi ekip bir golden oldu.
  2. dakikada Selçuk İnan'ın ceza alanı dışından kaleye kullandığı serbest atış az farkla üstten oyun alanı dışına çıktı.
  3. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Erman'ın ceza alanı içine yaptığı ortaya Rasmussen'in kafa vuruşunu kaleci Muslera kontrol etti.
  4. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Hakan Balta'nın soldan ceza alanı içine yaptığı ortada Engin, rakibinden önce araya girdi. Topu önünde bulan Engin, kalecinin üzerinden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0.
    Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz