Galatasaray: 79 - Tarsus Belediyesi: 57

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 13.haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Tarsus Belediyesi’ni 79 - 57’lik skorla...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 13.haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Tarsus Belediyesi’ni 79 - 57’lik skorla mağlup etti.

Bu sonuçla Galatasaray ligdeki galibiyet sayısını 11’e çıkartırken, Tarsus Belediyesi ise 13.maçındaki 4. yenilgisini almış oldu.

Ev sahibi ekipte Sancho Lyttle 22 sayı- 12 ribaund- 2 asistle double double yaparken, Ann Wauters 16 sayı- 9 ribaund- 3 asist ve Lidsay Whalen da 16 sayı- 2 ribaund- 8 asistle maçı tamamladı.

Tarsus Belediyesi’nde ise Melisa Can 11 sayı- 13 ribaund, Delisha Milton-Jones 12 sayı- 4 ribaund ve Shay Doron da 10 sayı- 1 ribaund- 5 asistle mücadeleyi noktaladı.

Reklam
Reklam

Oyuna hızlı başlayan Galatasaray, Ann Wauters, Lindsay Whalen ve Sancho Lyttle üçlüsüyle 3.dakikada skoru 8 - 0’a getirdi. Deniz ve Doron ikilisiyle maçtaki ilk sayılarını bulan Tarsus Belediyesi karşısında ev sahibi ekip ilk periyotu 20 - 14 önde tamamladı. İkinci periyotta topu pota altına indirerek hücum etmeye çalışan rakibi karşısında Sarı Kırmızılılar, Lyttle ile Torens ikilisiyle etkili oldu ve devre sonunda da soyunma odasına 10 sayı farkla 39 - 29 üstün gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Galatasaray, üçüncü periyotunu 59 - 45 üstün geçtiği maçtan galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: