Galatasaray Almanya’ya Gitti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında FC Schalke 04 ile oynayacağı karşılaşma...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında FC Schalke 04 ile oynayacağı karşılaşma için bugün Almanya’ya gitti.

Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçak ile Almanya’ya giden sarı-kırmızılı kafilede bulunan Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, havalimanında yaptığı açıklamada, FC Schalke 04 ile oynayacakları maçı kazanabilecek güçte olduklarını vurgulayarak, “Hem Galatasaray için hem Türkiye için önemli bir maç. İlk devre 1-1 bitti. İkinci devreyi oynamaya gidiyoruz. Maçı alabilecek güçteyiz. İnşallah turu atlayıp geri döneriz” dedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak ise, Almanya’dan galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, “Allah'ın izniyle burada oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçın rövanşını alacağız. Almanya’daki taraftarlarımızın da büyük desteği ile beraber inşallah Türkiye’ye mutlu bir şekilde döneceğiz” diye konuştu.

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde bulunan Stadion Gelsenkirchen stadındaki mücadele, yarın akşam TSİ 21.45’te başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: