Galatasaray, Alper Potuk’un Transferini Borsaya Bildirdi

Galatasaray Spor Kulübü, Eskişehirsporlu oyunculardan Alper Potuk’un transferi için görüşmelere başlandığını borsayı bildirdi.Sarı - kırmızılı...

Galatasaray Spor Kulübü, Eskişehirsporlu oyunculardan Alper Potuk’un transferi için görüşmelere başlandığını borsayı bildirdi.

Sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Sportif AŞ, Eskişehirspor oyuncularından Alper Potuk’un transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Alper Potuk'un kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz