Galatasaray - Anadolu Efes maçı NTV Spor'dan canlı izlenebilecek

Galatasaray Anadolu Efes'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Ligin 2. haftasında oynanacak Galatasaray Anadolu Efes karşılaşması NTV Spor'dan canlı izlenebilecek.

Bu akşam Galatasaray Anadolu Efes ile karşılaşacak. Spor Toto Basketbol Ligi'nin 2. haftasında Osmanlıspor Başakşehir ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak. NTV Spor'dan canlı izlenebilecek karşılaşma bu akşam saat 20.00'de oynanacak. Derbi karşılaşmasında Emin Moğulkoç baş hakem olarak görev yapacak. Maçın 1. yardımcı hakemi Aytuğ Ekti, 2. yardımcı hakemi ise Semih Vural olacak. Galatasaray Anadolu Efes maçı hakkındaki önemli gelişmelerini Mynet Spor'dan anında takip edebilirsiniz.

Haftanın kapanış maçında Galatasaray Anadolu Efes ile karşılaşacak. Dev derbide sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ile sezona başlayan Anadolu Efes, ligin iddialı ekiplerinden Galatasaray Odeabank ile kozlarını paylaşacak.

Reklam
Reklam

İlk hafta Torku Konyaspor ile yapacağı maçın ertelenmesinin ardından haftayı pas geçen Lacivert Beyazlı ekip, hafta içinde THY Avrupa Ligi'nde Limoges'i 89-78 mağlup ederek başarılı bir sonuca imza attı. Öte yandan Galatasaray Odeabank ise ilk hafta Trabzonspor Medical Park karşısında 80-58'lik rahat bir galibiyet aldı.

Öte yandan rahatsızlığı nedeniyle Trabzonspor Medical Park maçında takımın başında yer alamayan Ergin Ataman, Anadolu Efes karşılaşmasında benchteki yerini alacak.

HAFTANIN SONUÇLARI

Pınar Karşıyaka 100-74 Türk Telekom
Demir İnşaat Büyükçekmece 91-90 İstanbul BBSK
Akın Çorap Yeşil Giresun BLD 79-74 Beşiktaş Sompo Japan
Torku Konyaspor 59-72 Royal Halı Gaziantep
Banvit 88-69 Trabzonspor Medical Park
Rönesans TED Ankara Kolejliler 86-92 Muratbey Uşak Sportif
Darüşşafaka Doğuş 65-70 Fenerbahçe