Galatasaray Antrenörü Ergin Ataman, Euro Lig Antrenörler Buluşmasına Katıldı

Galatasaray Medical Park’ın antrenörlüğünü yapan Ergin Ataman, Turkish Airlines Euroleague tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.İspanya’nın Barselona...

Galatasaray Medical Park’ın antrenörlüğünü yapan Ergin Ataman, Turkish Airlines Euroleague tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

İspanya’nın Barselona şehrinde bugün yapılan görüşmede, Galatasaray Medical Park antrenörü Ergin Ataman ve 2013-2014 sezonunda Euroleague normal sezonunda ve eleme turunda yer alacak 22 takımın antrenörleri katıldı. Bu toplantıda önümüzdeki sezona ait bir çok konu ele alındı.

Bunlardan bazıları; televizyon gelirleri, iletişim ve pazarlama sistemi, lisans kuralları, oyuncu izleme ve yarışma sistemi oldu. Ayrıca Euroleague kuralları gibi konularda konuşularak aralarında bilgi alış-verişi yapıldı. Antrenörlerin yapmış olduğu toplantıda hakemlik ölçütlerine de değinen koçlar, Eylül ayında bu görüşlerini hakemlerle de paylaşacaklar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz