Galatasaray Ayşe Cora ve Sariye Kumral ile sözleşme imzaladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Galatasaray Medical Park, Ayşe Cora ile 3 ve Sariye...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Galatasaray Medical Park, Ayşe Cora ile 3 ve Sariye Kumral ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını giyen Ayşe Cora ile üç ve TED Ankara Kolejliler formasını giyen Sariye Kumral ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni transferlerden Sariye Kumral Beşiktaş altyapısında yetişirken, daha önce Fenerbahçe, Erdemir, Ceyhan belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde forma giymişti. Geçtiğimiz sezon Optimum TED Ankara Kolejliler’de toplam 5 maçta forma giyen Sariye Kumral, ortalama 25 dakika süre alarak 6.2 sayı, 4.6 ribaund ve 3 asist ortalamalarına ulaşmıştı.
Galatasaray Medical Park’ın diğer transferi Ayşe Cora ise Migros altyapısında basketbol kariyerine başladı. 2008 yılında Beşiktaş ile anlaşan Ayşe Cora, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile toplam 8 maçta görev yaparak maç başına ortalama 4 dakika süre aldı ve 1.3 sayı, 0.8 ribaund, 0.1 asist ortalamalarına ulaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz