GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI SONUCU! Galatasaray Bayern Münih maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray Bayern Münih maçı canlı yayını için geri sayım sona erdi. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ülkemizi temsil eden sarı kırmızılılar, grubundaki 3. karşılaşmasında Alman ekibiyle karşı karşıya geldi. Okan Buruk'un öğrencileri grupta oynadığı ilk maçta Kopenhag karşısında sahadan eşitlikle ayrılmış, deplasmanda ise Manchester United’ı yenmişti. Galatasaray Bayern Münih maçı sonucu araştırılıyor. Peki Galatasaray Bayern Münih maçı sonucu ne oldu, kaç kaç bitti?

Galatasaray Bayern Münih maçı canlı olarak izlendi. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Rams Park’ta Almanya temsilcisini konuk eden sarı kırmızılılar sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyordu. Rams Park'ta oynanan maçı İtalyan hakem Davide Massa yönetti. Almanya temsilcisi UEFA Şampiyonlar Lig'inde 6 puanla zirvede yer alıyor. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçını kim kazandı? İşte heyecanlı karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Bayern Münih maçı bugün (24 Ekim 2023 Salı) saat 19.45'te başladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray Bayern Münih maçı EXXEN’de canlı olarak ekrana geldi.

Galatasaray Bayern Münih maçında İtalyan hakem Davide Massa düdük çaldı.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI SONUCU

Karşılaşmanın 79. dakikasında bu kez sol kanattan gelen Bayern Münih'te Harry Kane, ceza sahası içinde müsait bir şekilde topla buluştu. Penaltı noktasına pasını gönderen Kane'in ikramını geri çevirmeyen Musiala, topu köşeden ağlarla buluşturdu ve skor maalesef 3-1'e geldi.

3-1 sona eren maçı Bayern Münih kazandı.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇINDA 11'LER!

Galatasaray 11'i: Muslera, Boey, Sanchez, Abdulkerim, Kazımcan, Kaan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Icardi

Bayern Münih 11'i: Ulreich, Laimer, de Ligt, Kim, Davies, Kimmich, Coman, Müller, Musiala, Sane, Kane.

ICARDİ, GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında karşılaşacağı Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi'nin oynayıp oynayamayacağı merakla bekleniyordu. Bayern Münih'e karşı Galatasaray'ı yalnız bırakmak istemeyen Mauro Icardi'nin teknik ekip ve daha sonra sağlık ekibiyle gerçekleştirdiği görüşmede, "Ben ne yapıp edip, Bayern Münih maçında oynayacağım" dediği öğrenilirken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Reklam
Reklam

Galatasaray'da Beşiktaş mücadelesinde sakatlanan Mauro Icardi, Bayern Münih karşısında iğne ile sahada olması bekleniyor.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBUNDA PUAN DURUMU

Bayern Münih: 6 puan
Galatasaray: 4 puan
Kopenhag: 1 puan
Manchester United: 0 puan

GALATASARAY, BAYERN MÜNİH'İ YENEN İLK TÜRK TAKIMI OLMAYI HEDEFLİYOR

Glatasaray, Bayern Münih'i yenen ilk türk takım olmak istiyor. Galatasaray, son 23 resmi karşılaşmasında yenilmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasında 3-1’lik skorla Beşiktaş karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 6 lig karşılaşmasını (biri Hatay’a karşı 3-0 hükmen olmak üzere) kazandı.

Galatasaray bu sezon da Süper Lig’de 9, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grupta 2 olmak üzere çıktığı 17 karşılaşmadan 14 üstünlük, 3 eşitlik aldı.