Galatasaray-Bornova Barışgücü Maçı Ertelendi

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Bornova Barışgücü ile bu hafta sonu oynanması gereken karşılaşma milli...

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Bornova Barışgücü ile bu hafta sonu oynanması gereken karşılaşma milli takım kampı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularından Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş, İsmail Ar, Fikri Gündoğdu ve Bestami Boz 20 - 24 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan uluslararası turnuvada yer almak üzere A Milli Takım kadrosuna davet edildi.

İstanbul Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılacak olan turnuvada Türkiye A ve B Milli takımları dışında, Fransa ve Galatasaray kadrosundan milli takıma seçilmeyen diğer oyuncular bulunacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: