Galatasaray’da Felipe Melo mucizesi

Günün Galatasaray haberleri arasında Melo'nun sakatlıktan dönme çabası yer alıyor. Bel fıtığı ameliyatı geçiren Felipe Melo’dan Galatasaray taraftarlarına müjde. Felipe Melo, günde 3 saatlik bir tedavi programı ile iyileşmek için yoğun çaba harcıyor ve Nisan ayında sahalara dönmeyi hedefliyor.

Bel fıtığı ameliyatı geçiren ve haftalardır sahalardan uzak kalan Galatasaraylı Felipe Melo’dan taraftarlara güzel haber. Günün Galatasaray haberleri arasında Melo'nun sakatlıktan dönme çabası yer alıyor. Melo günde 3 saat uyguladığı tedavi programıyla sahalara beklenenden erken dönmeyi amaçlıyor. Normal şartlarda mayıs ayı başında sahalara dönmesi beklenen Melo, Nisan ayı sona ermeden takıma katılmayı amaçlıyor.

Hürriyet’in haberine göre, Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu'nun kendisi için özel olarak hazırladığı rehabilitasyon çalışmalarına devam eden Brezilyalı yıldız futbolcu, bu ay içerisinde takıma katılabilir. Sahalara dönmek için oldukça hırslı olan Felipe Melo, "Ne gerekirse yapıp formama kısa süre içinde kavuşacağım" dedi. 27 Mart’ta İstanbul'a dönen Melo'nun, Brezilya’da kaldığı süre boyunca yoğun çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam