Galatasaray'da forma krizine Terim el koydu

Galatasaray'da 12 numaralı formayı giymek zorunda kalan dünyaca ünlü forvet, 11'in sahibi Riera ile görüştü ancak olumsuz yanıt aldı. Paylaşılamayan forma sorununu Terim çözecek.

Felipe Melo, 10 numaralı formasını Wesley Sneijder'a verdi, gözler şimdi Albert Riera'da...

Galatasaray'a Ocak ayında katılan Florya'nın iki çileği Drogba ve Sneijder, kariyerlerinde büyük başarılar elde ettikleri forma numaralarını dolu olduğu için alamamışlardı. Drogba, 11 numarayı Riera giydiği için 12, Sneijder de Melo'nun 10 numara ile mücadele etmesinden ötürü 14 numarayı seçmişti. Ancak ikisi de yeni sezonda uğurlu formalarına kavuşmak istiyordu. Ve bunu açıkça kulüp yetkililerine dile getirdiler.

Reklam
Reklam

'11 NUMARAYI SOL AÇIK GİYER'
İşte dün Melo'nun yeni sezonda 3 numarayı aldığını duyurması ile Sneijder adına sorun kalmadı. Ancak Drogba, Chelsea ve Marsilya'da sembol haline getirdiği 11 numaralı efsane forması için Riera'dan olumsuz yanıt aldı. Daha önce Liverpool, Olympiakos ve Espanyol gibi kulüplerde de aynı formayı taşıyan İspanyol futbolcu, "Dünyada 11 numara genelde sol açık tarafından giyilir. Aynı zamanda bu forma benim uğurum" dedi.

TARAFTAR DA BASKI YAPIYOR
Ve bu konuyu asla problem haline getirmek istemeyen Drogba için Fatih Terim devreye girme kararı aldı. İmparator'un, Riera ile konuşarak kimseyi kırmadan bu işi çözeceği belirtildi. Ayrıca Melo'nun Sneijder'a 10 numaralı formayı bırakmasının ardından G.Saray taraftarları da sosyal medyada kampanya başlattı. Birçok taraftar, Riera'nın twitter hesabına mesaj atarak, "Sen de 11 numarayı Drogba'ya ver" çağrısında bulundu.

Terim, bugün İzmir'de oynanacak Malaga maçı sonrası Slovenya kampında Riera ile görüşüp 11 numarayı Drogba'ya vermesini isteyecek.

Reklam
Reklam

DÖVMELER YERİNİ BULDU
Melo'nun 10 numarayı Sneijder'a jest yaparak vermesi üzerine iki futbolcunun vücudundaki dövmeler de yerini bulmuş oldu. Sneijder'ın üzerinde 10, Melo'da ise 3 rakamının dövmesi var.