Galatasaray'da Mourinho korkusu!

Galatasaraylı oyuncu Sneijder'in devre arasında ayrılacağı konuşulurken, oyuncu bu konuda istekli olduğunu yakın çevresiyle paylaştı!

Galatasaray'a geldiği günden beri istenileni bir türlü veremeyen Sneijder'in devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor. Jose Mourinho sezon başında Drogba ile de ilgilenmiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaray Yönetimi'nin oyuncuyu satma konusunda istekli olduğu ifade edilirken, Sneijder'in "tedavi" için izin alarak Avrupa'ya gitmesi "transfer görüşmesi yapmaya gitti" yorumlarını da beraberinde getirmişti.

Edinilen bilgilere göre Hollandalı oyuncu Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koydu. İlk tercihi ise eski hocası Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea.

Reklam
Reklam

Hollandalı futbolcu son dönemde Galatasaray'da yaşanan süreç ve kendisi hakkında: "Takımda işler yolunda gitmiyor ve mutsuzluk var. Ben de İstanbul'da mutlu değilim, ayrılabilirim" dedi.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız golcüsü Drogba ile Mourinho'nun adı sezon başında da epeyce anılmıştı fakat Drogba, Galatasaray'da mutlu olduğu için Chelsea'den gelen teklifi reddettmişti.

(Radyospor)

Günün öne çıkan haberlerini izleyin