Galatasaray'da Zaha'dan kötü haber geldi! Fransa'da yaptığı davranışlar nedeniyle Lyon'da kadro dışı bırakıldı

Galatasaray'ın sezon başında Lyon'a kiraladığı Zaha'dan kötü haber geldi. Lyon teknik direktörüyle bir türlü yıldızı barışmayan Zaha, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Zaha konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Lyon'a 1 yıllığına kiralanan Zaha, disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

SİNYALLERİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Wilfried Zaha hakkında konuşan Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, "Oynamayan veya az oynayanlara çok net bir mesajım var. Onları bir futbolcu olarak değerlendirmemin zor olduğunu kendilerine söyledim. Profesyonelliğiniz gereken seviyede değilse takımda tekrar yer almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var çünkü benim talep ettiğim bağlılık düzeyine henüz ulaşamadıklarını görüyorum. Öncelikle bu seviyede bir uyum sağlamaları gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Reklam
Reklam

GALATASARAY'IN EN ÇOK KAZANAN OYUNCUSU

Galatasaray'da Icardi'den bile daha çok maaş alan Zaha'nın kadro dışı kalması sarı-kırmızılı yönetimin keyfini kaçırdı. Galatasaray yönetimi, Lyon'da bu sezon yalnızca 2 maça çıkabilen Zaha'nın piyasa değeri git gide düştüğü için önümüzdeki yıl elden çıkartmanın zor olabileceğini düşünüyor.

Anahtar Kelimeler: