Galatasaray Daikin: 2 - Unendo Yamamay: 3

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, 2013 CEV Champions League üçüncülük maçında, Burhan Felek Spor Salonu'nda...

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, 2013 CEV Champions League üçüncülük maçında, Burhan Felek Spor Salonu'nda Unendo Yamamay Busto Arsizio ile karşılaştı. Sarı - kırmızılı ekip, 2 - 0 geriden gelerek skoru 2 - 2'ye getirse de final setini kaybetti ve salondan da 3 - 2 mağlup ayrıldı. Galatasaray Daikin bu sonuçla turnuvayı 4. sırada tamamladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan müsabakada ilk teknik molaya 8-6 Unendo Yamamay Busto Arsizio üstünlüğü ile girildi. Teknik mola dönüşü savunmada etkili olan Galatasaray Daikin ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Teknik mola sonrası skor 16-14’e gelince Galatasaray Daikin Antrenörü Massimo Barbolini mola kullandı. 20-20’de dengelenen setin son bölümünde daha az hata yapan Unendo Yamamay Busto Arsizio seti 25-21 alarak maçta 1-0 öne geçti.

Reklam
Reklam

İkinci sete de etkili başlayan İtalya temsilcisi ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen Unendo Yamamay Busto Arsizio ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. Fark 7’ye çıkınca (21-14) Galatasaray Daikin molası geldi. Sarı - kırmızılı ekip istediği oyunu ortaya koyamayınca ikinci seti de 25-15 alan Unendo Yamamay Busto Arsizio maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete etkili başlayan Galatasaray Daikin ilk teknik molaya 8-6 önde geçti. Fark 3 sayıya çıkınca (10-7) Uenendo Yamamay Busto Arsizio mola kullandı. Mola dönüşü skor 12-11 olunca Galatasaray Daikin molası geldi. Devam eden bölümde etkili oyununu sürdüren İtalyan ekibi ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Sette son bölüme girilirken Galatasaray Daikin 20-18 öne geçince Unendo Yamamay Busto Arsizio ikinci molasını kullandı. Skor 22-22’de eşitlenince Galatasaray Daikin de ikinci molasını kullandı. Mola dönüşü hata yapmayan Galatasaray Daikin seti 25 - 23 alarak maçta durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sette ilk teknik mola 8-6 Unendo Yamamay Busto Arsizio üstünlüğü ile geçildi. İtalya temsilcisi farkı 4 sayıya çıkarınca (13-9) Galatasaray Daikin Antrenörü Massimo Barbolini mola kullandı. Moladan 5-0’lık seriyle dönen Galatasaray Daikin 14-13 öne geçince Unendo Yamamay Busto Arsizio molası geldi. Selime'nin servis serisi devam etti ve ikinci teknik molaya 16-13 Galatasaray üstünlüğü ile girildi. Deam eden bölümde fark kapandı ve son bölüme 20-20 berabere girildi. Galatasaray Daikin 22-21 öne geçince Unendo Yamamay Busto Arsizio molası geldi. Mola dönüşünde de temposunu düşürmeyen Galatasaray Daikin seti 25-22 kazanarak maçta durumu 2-2’ye getirdi.

Reklam
Reklam

Final setinde skor 7-7’ye geldiğinde Galatasaray Daikin molası geldi. Saha değişimi 8-7 Unendo Yamamay Busto Arsizio üstünlüğü ile geçildi. Son bölümde, Unendo Yamamay Busto Arsizio 12-9 öndeyken Galatasaray Daikin molası geldi. Kalan bölümde hata yapmayan Unendo Yamamay Busto Arsizio seti 15-11 maçı da 3-2 kazandı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz