Galatasaray, Edremit Belediyesi’ni 88-33 Yendi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) on yedinci haftasında oynanan maçta Galatasaray, Edremit Belediyesi’ni 55 sayı...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) on yedinci haftasında oynanan maçta Galatasaray, Edremit Belediyesi’ni 55 sayı farkla 88-33 mağlup etti.

Kadınlar Birinci Ligi’nde puan cetvelinde üçüncü sırada bulunan Galatasaray, son sırada yer alan Edremit Belediyesi ile İstanbul’da karşılaştı. Maçtan sarı - kırmızılılar 88-33 galip ayrılırken, Ann Wauters 27 sayı ile takımının en skorer ismi oldu. Sylvia Fowles ise maçı 24 sayı, 11 ribaund ile double-double yaparak tamamladı.

Galatasaray mücadeleye Sylvia Fowles’in basketleriyle etkili başladı ve ilk periyodu 25-10 önde tamamladı. Ann Wauters ile rakip potada kolay sayılar bulmaya devam eden sarı - kırmızılılar ilk yarıyı 40-25 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

Üçüncü periyotta yakaladığı 23-3’lük bir seriyle farkı 34 sayıya (62-28) çıkartan Galatasaray, son periyoduna 63-31 önde girdiği maçı farklı üstünlüğünü koruyarak 88-33 kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: