Galatasaray eski başkanı Süren: Aykut Kocaman, polemiğe girmesin

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, sarı - kırmızılı takım ve futbolun gündemindeki konularla ilgili çarpıcı...

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, sarı - kırmızılı takım ve futbolun gündemindeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Süren, Fenerbahçe teknik sorumlusu Aykut Kocaman'a da tepki gösterdi.
''Futbolda genel olarak doğru işler yapılıyor.'' diyen Süren, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray, iyi sinyaller veriyor. Transfer ile ilgili çalışmaları genelde iyi buluyorum. Bazı sorunlar olabiliyor, basına yansıdığı kadarıyla söylüyorum; ancak bunların giderileceğine inanıyorum.Transferler, Fatih Terim'in bilgisi dahilinde yapılıyor. Doğru transferler yapılıyor." dedi.

Reklam
Reklam

PLAY-OFF UYGULAMASI HUKUKİ MİDİR?
Play-off uygulamasına da değinen Süren, "Örnek almamız gereken İspanyol, İngiliz liglerinde böyle bir uygulama yok. Neden böyle bir şeye gidildi, anlamak zor. Bence yayıncı kuruluşun arzusu doğrultusunda böyle bir karar ortaya çıktı; bence erken alınmış bir karar; kaldı ki bugünler ligler resmen başlamış vaziyette; ancak başlangıç 9 Eylül'e ertelendi. Hukuk danışmanlarımın bana verdikleri bilgiden esinlenerek bunu söylüyorum. Başlamış bir ligde böyle bir statünün değiştirilmesi ne kadar hukukidir bu da tartışmalı bir konu. Benim bu play-off uygulaması ile ilgili ciddi endişelerim var." şeklinde konuştu.

GALATASARAY'IN ŞİKE SORUŞTURMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARI
Eski aşkan Süren, "Galatasaray'ın açıklamaları, Galatasaray'ın menfaati doğrultusunda olmalı, daha önce sayın başkan bir açıklama yaptı. Önce sayın başkan bir açıklama yaptı; ardından başkan yardımcısı Adnan Öztürk bir açıklama yaptı.'' diyerek şöyle devam etti:
''Açıklamanın içeriği bakımından tartışmak istemiyorum; ama ne amaca yönelik? Biz Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda açıklama yapmak zorundayız. Bu açıklamayla Galatasaray'ın menfaatleri zarar mı görüyordu, biz açıklama yapmak zorunda kaldık. İşin içerisinde olmadığım için bunu bilemiyorum. Polemiğine girmek istemiyorum."

Reklam
Reklam

AYKUT KOCAMAN POLEMİKLERE GİRMESİN
Faruk Süren Aykut Kocaman'ın açıklamalarıyla ilgili olarak ise, "Aykut Kocaman, son derece başarılı bir teknik direktör. Ama siyasi söylemlere giriyor. Onun bu söylemlerini yöneticilerin yapması gerekir. Kendisine böyle polemiklere girmemesini tavsiye ederim. Bir şey söylüyor. Kendi alanının dışına çıkıyor." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz