Galatasaray-Eskişehirspor Maçına Doğru

Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk, Eskişehirspor'un 6 Ekim'de deplasmanda yapacağı Galatasaray maçından puan veya puanlarla dönüp ligde hak ettiği yeri almak

Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk, Eskişehirspor'un 6 Ekim'de deplasmanda yapacağı Galatasaray maçından puan veya puanlarla dönüp ligde hak ettiği yeri almak istediğini bildirdi.

Potuk, Eskişehirspor'un internet sitesinden yaptığı açıklamada, geçirdiği sakatlık nedeniyle kimsenini dünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayacağını tahmin etmediğini kaydetti.

Sakatlığının 3-4 hafta süreceğinin ön görüldüğünü belirten Potuk, şunları ifade etti:

"Sakatlığımın ikinci haftasında antrenmanlara başladım. Bunun için sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. Antrenmandaki denemeler sonucunda dün maçta oynadım. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zorlu olacağını biliyorduk. Bu maçı kazanmak bizim için önemliydi. Bu hafta da Galatasaray maçından da puan veya puanlarla dönüp ligde hak ettiğimiz yeri almak istiyoruz."

Reklam
Reklam

-"Galatasaray'a ekip olarak saygı duyuyoruz"-

Jerry Akaminko da Eskişehirspor'un dünkü maçı kazanmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Eskişehirspor'un mental yönden iyi hazırlandığını ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandığını vurgulayan Akaminko, şöyle devam etti:

"Bir hafta önceki maçı kaybetmemizden dolayı bu maçı kazanmak önemliydi. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray, iyi bir takım ve performansı çok iyi gidiyor. Galatasaray'a ekip olarak saygı duyuyoruz. Ancak bunu abartmamamız gerekiyor. Biz de güçlü bir takımız ve maçı kazanmak için elimizden gelini yapacağız."

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz